Mit navn er Lene Foged Christensen. Jeg bor med min mand og vores 2 drenge på et nedlagt landsted i Krarup (Faaborg Midtfyn) i den dejligest natur lige ned til riderute Sydfyn. Derudover bor der 3 islændere, 1 Fjordhest (ikke min), 2 hunde og 2 katte på ejendommen. 

Jeg har altid haft stor interesse for dyr, og søgt en mere naturlig tilgang til dem, hvilket også betyder jeg gennem de seneste 3 år har skiftet bid og sko ud med bidløst hovedtøj og heste uden sko. Dette har ikke været helt uden omkostninger, så mit møde ISNHCP blev et vendepunkt for mig. Jeg startede uddannelsen som hovtrimmer, mine folde blev lagt om til vandrefolde og mine hestes fodring blev ændret til hø (ad libitum) fordelt i hønet rundt på stierne samt vitaminer og mineraler.

Mange synes mit hestehold er besværligt, tidskrævende og dyrt, så jeg har opsat dette lille regnestykke. Jeg bruger ca. 45 min på pasning om dagen (hvor hundene bliver luftet og jeg får dagens motion 🙂), jeg har udgifter på ca. 1900 kr. pr. måned på 4 heste, jeg har kun dyrlæge ved det årlige tjek (da de stort set aldrig er syge), og mine heste går mellem 12-15 km. i døgnet og er altid rolige og harmoniske, også selvom de ikke lige bliver redet hver uge.