Fodersalg

Så har jeg fået mit faste sortiment hjem og er klar med kvalitetsfoder til konkurrencedygtige priser. 

Jeg har lavet aftale med Nordic Horse, Skinners Hundefoder og Meldgaard, og bestiller løbende varer hjem. Så mangler du noget, jeg ikke lige har i sortimentet, så giv en melding - kan også være foder til andre dyr.

Salg af foder

Pr. 1 august slår jeg dørene op til min lille fodervirksomhed. I første omgang med hestefoder fra Nordic Horse, men håber at kunne tilbyde hundefoder og hønsefoder i løbet af kort tid 🙂

Salg af hønet

Jeg har gennem de seneste 1½ år testet på forskellige hønet med særlig fokus på om der sker slid, på tænder, øget spændinger og selve hønettet- holdbarhed, lethed i.f.t. ophæng og fyldning.

Mine klart favoritter er de net jeg købt hos Paddock Paradice Europe og jeg har købt et parti af disse, som medbringes i bilen, når jeg kører rundt. Desuden kan de hentes på adressen efter aftale. 

I kan læse mere om nettene i rubrikken om hønet (under mere)

Følg mig på Facebook

Du finder mig på Facebook under Fysiurgisk hesteterapi og hovtrim v. Lene Foged Christensen

 

Nyhed: Jeg tilbyder nu abonnement på mine ydelse. Jeg har forskellige pakker med fast månedlig ydelse. Se mere under mine priser.

 

 

 

Clinic d. 23. marts

Den 23 marts gentager jeg succesen, og har inviteret Dyrlæge Dorthe Nyrup- ejer af firmaet Natural Equine Care Denmark, og hendes team ned og fortælle om velfærds sygdomme og naturlig hestepleje.

 

Clinic om livsstilsygdomme

02-Januar-2019

Denne spændende clinic afholdes på matriklen den 23. marts 2019. Håber at se en masse heste glade folk, der ønsker at vide mere om hvordan vi holder vores heste sunde og fri for de livsstilsygdomme, der idag rammer rigtig mange heste.