Naturligt valg- for dig og dine heste

Er du en af de mange, der ønsker at tilbyde din hest et sundere og mere naturligt liv?

-så er du kommet til det rette sted.

Hvem er jeg: mit navn er Lene. jeg bor Grøftebjergvej 4, Krarup, 5750 Ringe

Jeg er uddannet hovtrimmer under ISNCHP, Institute of the Study of Natural Horse Care Practices, som er en Amerikansk uddannelse baseret på Jaime Jackson's observationer af de vilde heste i Great Bassin, Nevada. Hvad disse vilde heste har med vores tamheste at gøre, og hvordan det påvirker mit trim, kan du læse mere om på hjemmesiden.

Derudover er jeg også uddannet Fysiurgisk hesteterapeut, så skulle din hest have spændinger, nedsat bevægelighed eller trænger til velvære tilbyder jeg også dette. Du kan læse mere om, hvad jeg kan tilbyde af terapiformer under fanen "Afbalancering"

Jeg har firmaet Fysiurgisk hesteterapi og hovtrim v. Lene Foged Christensen, hvor jeg kører ud på det meste af Fyn samt har rute på syd Sjælland og i Koldingegnen. Jeg er meget ansvarsbevidst, stabil og pligtopfyldende. Jeg er rolig i min omgang med hestene og ønsker mit besøg skal være en god oplevelse for alle parter. Derudover sælger jeg kvalitetsfoder til hunde, heste, katte og høns til konkurrencedygtige priser. Hvis du bestiller inden mit besøg medbringer jeg det naturligvis.

Jeg er medlem af Forening for Danske Hovtrimmere og er forsikret hos Tryg forsikring, hvis uheldet skulle være ude.

Skulle du have spørgsmål eller ønsker at vide mere er du velkommen til at ringe på 25705071